Catering

Cateringbuffet 1

Salades:

Diverse salades van vlees en vis.

Vis:

Gerookte forel, gerookte Makreel, Hollandse garnalen, Mosselen in ‘t zuur

Vlees:

Roombrie, Beenham, Ardenner ham en Fricandeau

Warme gerechten:

Kipsaté met satésaus, Gehaktballetjes met Stroganoffsaus,
Huisbereid Stoofvlees
Aardappelgratin, Rijst met groente.

Diverse:

Gevulde eieren,  -tomaten en –komkommer.

Brood:

Stokbrood met kruidenboter en roomboter.

Cateringbuffet 2

Salades:

Diverse salades van vlees en vis.

Vis:

Gerookte forel, -makreel, en zalm, haring en Hollandse garnalen

Vlees:

Roombrie, Fricandeau, Beenham, rosbief en Ardenner ham.

Warme gerechten:

Kipsaté met satésaus, Gehaktballetjes met Stroganoffsaus, Huisbereid stoofvlees  en een Vispannetje.
Aardappelgratin en Rijst met groente.

Diverse:

Gevulde eieren,  -tomaten en –komkommer.
Ham rolletjes.

Brood:

Stokbrood, diverse soorten brood met kruidenboter en roomboter.

Cateringbuffet 3

Salades:

Diverse salades van vlees en vis.

Vis:

Gerookte Paling, -Zalm,  -Makreel en -Forel, haring en Hollandse garnalen

Vlees:

Roombrie, Fricandeau, Rosbief, Beenham, Ardenner ham en Carpaccio

Warme gerechten:

Varkenshaas in champignonsaus,
Gehaktballetjes met Stroganoffsaus,
Scampi’s in look en Zalmfilet  Hollandaise
Aardappelgratin en Rijst met groenten.

Diverse:

Gevulde eieren,  -tomaten en –komkommers.
Ham rolletjes.

Brood:

Stokbrood, diverse soorten brood met kruidenboter en roomboter.

Let op!

Catering moet zelf afgehaald worden!