Peter en Arianne

OSSENDRECHT – Arianne Nuijes groeide op in Café de Boulevard in Hoogerheide. Onlangs vervulde ze een droom die ze al lang koesterde, en die ze bovendien deelde met haar man Peter Hussaarts. Sinds 1 september 2014 runnen de twee hun eigen café. Café De Boulevard in Ossendrecht. Arianne is terug in de Horeca.

Als kind van een “ondernemersfamilie” speelt Arianne al sinds haar vroegste jeugd met de gedachte om een eigen bedrijf te hebben. Ook Peter koestert die wens stiekem al jaren. Beide vonden echter een reguliere baan – Peter als chefkok en Arianne in de GGZ – waardoor de ondernemersdroom naar de achtergrond verdween. Samen bezochten ze veel horecagelegenheden en zo begon het langzaam weer te kriebelen. Stiekem hielden de twee een oogje op de markt, en toen ze enkele jaren geleden hoorden dat de uitbaters van het Ossendrechtse café De Boulevard een stapje terug wilden doen, werd het verlangen ineens heel reëel.
“We hadden allebei de grote wens”, zegt Arianne,“ omdat we uit deze gemeente komen wilden we graag in deze gemeente ondernemen. Bovendien zijn we allebei verenigingsmensen, dus zochten we een café dat stevig in het verenigingsleven staat. De Boulevard voldoet aan alles wat we wilden. En met die naam is het voor mij alsof ik weer thuiskom!” Arianne is trouwens niet de enige met goede herinneringen aan De Boulevard. “Mijn moeder komt uit Ossendrecht”, zegt Peter, “en ik herinner me nog heel goed hoe we in mijn jeugd met de kermis altijd in de Boulevard terecht kwamen. Ik was toen een jaar of 8 maar weet nog als de dag van gisteren hoe het grote orgel klonk dat hier toen stond. Mooie herinneringen!”

Over de toekomst voor Café De Boulevard zijn Arianne en Peter duidelijk:
“We hebben natuurlijk allerlei ideeën, ”zeggen ze“, maar het eerste jaar willen we het café gewoon op de oude voet voortzetten. In die tijd willen we onze klantenkring en Ossendrecht leren kennen, en rustig ontdekken waar onze klanten behoefte aan hebben. Pas dan weten we welke richting we met dit café op gaan.

Maar duidelijk is dat verenigingen belangrijk blijven en dat we een gezellige “huiskamer” voor heel Ossendrecht zijn. Binnenkort starten we met onze bierkaart, dus iedereen is welkom om allerlei bijzondere biertjes te komen proeven!
We verheugen ons op onze toekomst in Ossendrecht en voelen ons hier bijzonder welkom.